Dny Evropského Dědictví v Green Baru

Restaurace Green Bar se v září 2022 zapojí do každoroční akce Dny Evropského Dědictví. Zákazníci mohou těšit na pestrobarevné menu sestavené speciálně k této příležitosti.
Ochutnat budete moci pokrmy z kuchyní z různých koutů Evropy – těšit se můžete na Italské, Francouzské, Portugalské i Řecké dobroty!

Těšíme se na vás v pátek 9.9.2022 od 10h do 17h, na adrese Ztracená 321/3, 779 00 Olomouc.

Facebookovou uhálost najdete zde.

Další články

Vánoční otevírací doba

Vánoční otevírací doba

Drazí příznivci Green Baru! Rádi bychom vás informovali, že od 23. prosince 2023 do 2. ledna 2024 včetně bude naše restaurace zavřená. Chceme si vzít chvíli na odpočinek a načerpání energie, abychom se na začátku nového roku mohli vrátit plní nových nápadů a chuti do...

Menu con gusto

Menu con gusto

Drazí, rádi bychom Vás srdečně pozvali na jedinečnou gastronomickou událost, která se uskuteční v našem Green Baru v Olomouci dne 14. června 2023. Připravili jsme pro Vás nezapomenutelný den plný španělsko-italských lahůdek, které Vás okouzlí svou originalitou. Naši...

Krásy řecké kuchyně

Krásy řecké kuchyně

Srdečně Vás zveme na nezapomenutelný řecký den v našem Green Baru, kde se budete moci ponořit do chutí skvělé řecké gastronomie.

Řecká kuchyně je vyjímečná svými tradičními recepty, kvalitními ingrediencemi a kombinacemi, které osloví každého gurmána.