Menu con gusto

Drazí,
rádi bychom Vás srdečně pozvali na jedinečnou gastronomickou událost, která se uskuteční v našem Green Baru v Olomouci dne 14. června 2023. Připravili jsme pro Vás nezapomenutelný den plný španělsko-italských lahůdek, které Vás okouzlí svou originalitou.
Naši šéfkuchaři pro vás vytvořili exkluzivní a vyvážený jídelní lístek, který Vás provede skvosty těchto dvou kuchyní.
Těšit se můžete třeba na slavný sicilský poklad – arancini. Tyto kouzelné rizotové kuličky, plněné různými chutěmi, Vás zcela určitě ohromí svou křupavostí a chuťovou harmonií. Dále se můžete těšit na pimientos rellenos de arroz, což jsou španělské papriky plněné rýží a dalšími aromatickými přísadami.
Nebo třeba Salát panzanella, to je osvěžující toskánská specialita, která kombinuje čerstvé zeleninové lahůdky s křupavým toskánským chlebem a aromatickou bazalkou.
Naše cesta po kulinární mapě bude pokračovat i přes pastel vasco, který je baskickým pokladem. Tento dezert se vyznačuje jemnou mandlovou chutí a sladkým těstem, které obklopuje šťavnatou třešňovou náplň. V našem fantastickém menu bude zaslouženě patřit místo i slavnému tiramisu – italskému ikonickému dezertu, který zaručeně uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky.
A ochutnáte i mnoho dalšího!
Těšíme se, že Vám otevřeme okno do španělské a italské kuchyně a připomene Vám slunce a temperament těchto dvou zemí.
Takže si prosím označte 14. června!

Další články

Vánoční otevírací doba

Vánoční otevírací doba

Drazí příznivci Green Baru! Rádi bychom vás informovali, že od 23. prosince 2023 do 2. ledna 2024 včetně bude naše restaurace zavřená. Chceme si vzít chvíli na odpočinek a načerpání energie, abychom se na začátku nového roku mohli vrátit plní nových nápadů a chuti do...

Krásy řecké kuchyně

Krásy řecké kuchyně

Srdečně Vás zveme na nezapomenutelný řecký den v našem Green Baru, kde se budete moci ponořit do chutí skvělé řecké gastronomie.

Řecká kuchyně je vyjímečná svými tradičními recepty, kvalitními ingrediencemi a kombinacemi, které osloví každého gurmána.

Fusion of India

Fusion of India

Vážení hosté, srdečně Vás zveme na nezapomenutelnou cestu do světa indické kuchyně v Green Baru! Přijďte ochutnat naše exotické pokrmy, plné barev a nádherných chutí. Užijete si pestré palety koření a vůní, naše menu bude totiž plné lahodných indických specialit,...