Blog

Články & Události

Vegetariánský masopus

Vegetariánský masopus

Oslava předjaří se uskuteční v Green Baru v plné parádě i letos. Jako každý rok jsme pro vás připravili masopustní menu plné tradičních pokrmů - jak jinak než ve vegetariásnké podobě.Další články

Hledáme zkušeného kuchaře/ku

Hledáme zkušeného kuchaře/ku

Hledáme zkušeného kuchaře/ zkušenou kuchařku! Vegetariánská jídelna Green Bar Olomouc hledá nového zaměstnance / novou zaměstnankyni na pozici kuchař Požadujeme: praxi v oboru kuchař, fyzickou zdatnost, spolehlivost, pracovitost, smysl pro týmovou práci. Nabízíme:...

Svatomartinské vegehody

Svatomartinské vegehody

Svatomartinské hody patří k jedné z našich nejoblíbenějších podzimních tradic, nejen gastronomické! I letos pro vás v Green Baru připravíme mnoho tradičních pokrmů ve vegetariánské úpravě Věděli jste, že se tento svátek slaví již od 15.století? A schválně, znáte...

Happy Hour v Green Baru – sleva 50% od 16h do 17h

Happy Hour v Green Baru – sleva 50% od 16h do 17h

V rámci narozeninových oslav Green Baru pro vás chystáme velkou novinku! Od 1.11.2022 bude vždy poslední otevírací hodinu, t.j. od 16:00 do 17:00, v Green Baru zbylé jídlo za polovinu. Jinými slovy: budeme dávat slevu 50% na všechno jídlo na váhu. Sleva se nebude...

Výstava: Nový Zéland – země dlouhého bílého oblaku

Výstava: Nový Zéland – země dlouhého bílého oblaku

Nový Zéland, neboli Aotearoa, země dlouhého bílého oblaku, jak ji poeticky nazývají její původní maorští obyvatelé, je snem mnoha cestovatelů a rájem většiny fotografů. Těžko byste jinde hledali tak malý kus země, který nabízí tak rozmanitou a půvabnou krajinu. Deštné...

Speciality polské kuchyně

Speciality polské kuchyně

Polská kuchyně je velmi specifická a rozmanitá - ukrývá se v ní spoustu pokrmů, které stojí za to ochutnat! V polské gastronomii se odráží ukrajinská, židovská, ruská, německá i maďarská kuchyně. My vám ji ve vegetariánské podobě necháme ochutnat 16.9.2022, kdy v...