Happy Hour v Green Baru – sleva 50% od 16h do 17h

V rámci narozeninových oslav Green Baru pro vás chystáme velkou novinku! Od 1.11.2022 bude vždy poslední otevírací hodinu, t.j. od 16:00 do 17:00, v Green Baru zbylé jídlo za polovinu. Jinými slovy: budeme dávat slevu 50% na všechno jídlo na váhu. Sleva se nebude vztahovat na nápoje, polévku a ostatní položky, které nejsou na váhu.

Ať se totiž snažíme sebevíc, nikdy nelze odhadnout množství připravovaného jídla a salátů tak, aby nic nezbylo. Proto bychom chtěli v dnešní době rostoucích cen udělat vám, našim zákazníkům, radost tím, že si u nás budete moct přijít pro večeři za poloviční cenu. Zároveň vidíme velký smysl v tom, že zamezíme plýtvání. Naším cílem je přispívat k péči o naši planetu nejen nabídkou a propagací vegetariánské stravy, ale i co nejefektivnějším využíváním zdrojů, které při její přípravě používáme.

S rostoucími cenami potravin se potýká mnoho lidí a tady je možnost, jak si nakoupit kvalitní, vždy čerstvá hotová zdravá jídla za mimořádně výhodnou cenu.
Doba mezi 16. a 17. hod. sice ještě není úplně dobou večeře, ale vy si můžete jídlo u nás nabrat do krabičky a vzít s sebou (nebo samozřejmě sníst na místě). Krabičky je možné buď u nás zakoupit, nebo si přinést vlastní.

Těšíme se na vás!
Váš Green Bar

Další články

Vánoční otevírací doba

Vánoční otevírací doba

Drazí příznivci Green Baru! Rádi bychom vás informovali, že od 23. prosince 2023 do 2. ledna 2024 včetně bude naše restaurace zavřená. Chceme si vzít chvíli na odpočinek a načerpání energie, abychom se na začátku nového roku mohli vrátit plní nových nápadů a chuti do...

Menu con gusto

Menu con gusto

Drazí, rádi bychom Vás srdečně pozvali na jedinečnou gastronomickou událost, která se uskuteční v našem Green Baru v Olomouci dne 14. června 2023. Připravili jsme pro Vás nezapomenutelný den plný španělsko-italských lahůdek, které Vás okouzlí svou originalitou. Naši...

Krásy řecké kuchyně

Krásy řecké kuchyně

Srdečně Vás zveme na nezapomenutelný řecký den v našem Green Baru, kde se budete moci ponořit do chutí skvělé řecké gastronomie.

Řecká kuchyně je vyjímečná svými tradičními recepty, kvalitními ingrediencemi a kombinacemi, které osloví každého gurmána.